Eesti noori oodatakse Pihkvasse looduslaagrisse

Tartu Keskkonnahariduse Keskus ja Peipsi Koostöö Keskus koos Pihkva Andekate Laste ja Noorte Arendamise Regionaalse Keskusega kuulutavad välja konkursi, et leida osalejaid rahvusvahelisse noorte looduslaagrisse. Laager toimub 23.-29. juulil 2012 Venemaal, Pihkvas ning sinna on oodatud osalema 14-17-aastased noored. Laagrist on oodatud osa võtma 10 noort Eestist ning sama palju ka Lätist ja Venemaalt. Laagri eesmärgiks on tutvustada Venemaa loodust ja traditsioone ning arendada koostööd naabrite vahel.

Täpse päevakava ja lisainfot laagri kohta leiate SIIT. Laager on osalejatele tasuta, korraldatud on transport Tartust laagripaika ja tagasi, majutus ning toitlustus kolm korda päevas, viisa ja tervisekindlustus.

Motivatsioonikiri koos isikuankeediga saata hiljemalt 17. juuniks aadressile kersti.sogel@teec.ee või posti teel aadressile Tartu Keskkonnahariduse Keskus, Kompanii 10, 51007, Tartu. Teemareale/ümbrikule kirjutada märksõna “Venemaa looduslaager”. Komisjon valib välja 10 parimat tööd, kõiki autoreid teavitatakse konkursi tulemustest.

Osalemistingimused:

  • Konkursil on oodatud osalema 14-17-aastased noored, kes õpivad Lääne-Viru-, Ida-Viru, Rapla-, Järva-, Jõgeva-, Viljandi-, Tartu-, Võru-, Valga-, Põlvamaa linna-ja maakoolides.
  • Konkursile palume esitada motivatsioonikiri ” Miks ma tahan osaleda rahvusvahelises looduslaagris?”, mille pikkus on kuni 1 A4 lehekülg.
  • Kirjale tuleb lisada järgmised kontaktandmed: osaleja nimi, telefon ja e-posti aadress.
  • Kirjale tuleb kaasa panna ka inglise või vene keeles täidetud ankeet isikuandmetega, mille leiate SIIT.
  • Laagrisse soovijad peavad oskama suhelda vene keeles, lisaks ka inglise ja eesti keeles, et oleks võimalik osaleda rühmatöödes ja suhelda laagrikaaslastega.
  • Laagris osaleja soovib elada nädala aega telgis ja nautida Venemaa loodust ja kultuuri.
  • Laagris osaleja peab omama passi, et me saaksime talle tellida viisa.
  • Vajalik tervisetõend perearstilt

Konkurss ja laager toimuvad Eesti-Läti-Vene koostööprojekti „People with Nature” raames, mida kaasrahastavad Euroopa naabrus – ja partnerlusinstrumendi Eesti-Läti-Vene piiriülese koostöö programm 2007 – 2013 ja Keskkonnainvesteeringute Keskus.