KOLMEKUNINGAPÄEVAL KASVATATI ERICH ROODUSE FONDI

Fotogalerii

Aruvälja mustlastantsud Raeküla Vanakooli keskuse aulas.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

Urmas Saard, reporter

Hoolimata kestvast pakasest avati kolmekunigapäeval Pärnus Raeküla Vanakooli keskuse ees viimane ruumiline kompositsioon jõulujutustusest. Sellele järgnevalt toimus keskuse aulas kontsert ja heategevusloterii ning tehti head Erich Rooduse kutsehariduse stipendium vol 1 fondi annetamiskampaania toetuseks.

Lavale ja lava ette astus suurem hulk tantsijaid nii lähemalt kui kaugemalt: Raeküla hispaania fusionid, Heser ja tüdrukud, Aruvälja kõhutantsijad. Laulis Gaius Murrand, klveril saatis Ester Murrand.

Merle Sild on jätkuvalt oma näitusega kohal

Erich Rooduse kutsehariduse stipendium vol 1 fondi annetamiskampaania toetuseks toimus oksjon, milleks keskuse juhataja Piia Karro-Selg valmistas kaks torti. Lisaks tõi Mikko Selg oksjonile käsitöö-hõõgveini. Kuna maalikunstnik Merle Sild on jätkuvalt oma näitusega kohal ja seintel rippuvad pildid külalistele vaadata, siis võisid oksjoni võitjad vabalt valida ka ühe töö enda kunstikogusse.

“Roti- ehk kaluriküla ERI!”

Väga ahvatleva välimusega võileiva tordid (kaaluga a’ 2,5 kg) “Roti- ehk kaluriküla ERI!” kutsusid esile päris tõsise rebimise, mille käigus püüti järjest suuremate pakkumistega üksteist ületada. Kõrgeim pakkumine kasvas 60 eurole ja temale eelnev pakkuja lõpetas 57 euroga. Urmase ja Alvine kogupakkumise summana lisandus fondi veel 117 eurot. Päeva lõpuks oli fondi kogutud 1556 eurot. Eesmärgiks on seatud 1800 eurot.

Samal teemal:

MAKSIM TSJUBIK ON TÄNAVUSE ERICH ROODUSE KUTSEHARIDUSE STIPENDIUMI OMANIK

JÕULULAULUD NAGU KOLMEKIHILINE JÕULUKOOK

RAEKÜLAS JÄTKATI TEISEL ADVENDIL HEATEGEVUSEGA

XV RAEKÜLA HEA KODANIKU NÄDALA LÕPP OLI ÜLLATUSTEROHKE

ESIMESEL ADVENTPÜHAL TUNNUSTATI TUBLISID RAEKÜLA HEAKS TEGUTSEJAID

Share via
Copy link
Powered by Social Snap