ÜRGSES VÄES „KURI KOER” KÜTKESTAS KIRSIMÄE PUBLIKUT

Fotogalerii

Ansambel Nikns Suns XXIX Viljandi pärimusmuusika festivalil.
Foto: Urmas Saard / Külauudised

Ansambli Nikns Suns kuulajad leidsid tänavuselt Viljandi pärimusmuusika festivalilt jälle neid palju kuuldud sütitavast energiast tulvil helikombinatsioone, mille hulgast tabavad kõrvupaitavaid noote nii pärimusmuusika kui roki ja raskepärasema metal-kõlade eelistajad.

Kirsimäe esimesel laval asusid kohtadele Ragnar toompuu – kitarr, laul; Taavi Langi – soolokitarr; Tanel Kadalipp – basskitarr; Merike Paberits – flööt, torupill; Kristo joosep – trummid ja Priit Oks – laul. Lisaks põhikoosseisule oli ootamatult üllatav, et Priidu kutsele vastas publiku hulgast üks julge mees, kellel lisaks ka hea lauluoskus. Kui Priit viimaks temalt ka nime küsis, vastas too uhkelt, et on Harri.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

MUINASJUTUTAAT JAAK VESTIS LUGUSID LAIDONERI PARGIS

VILJANDI FOLGIPEOLISTE RAHVA TANTS RANNAS

ARHAILINE MEESTEANSAMBEL LÜÜ-TÜRR VABADUSE PLATSIL

NOOR PÄRIMUSBÄND 2022: UURIKAD JA TRAD.KVINTESSENTS ESIMESEL KIRSIMÄEL

VILJANDI PÄRIMUSMUUSIKA FESTIVALI AVAPEOL ÕNNITLETI FESTIVALI PEALIKKU

VÄLJAPOOLT LOSSIMÄGESID ALANUD RONGKÄIK VIIS VILJANDI PÄRIMUSMUUSIKA FESTIVALI AVAMISENI