„MINU TENERIFE” AUTOR OLAVI ANTONS KOHTUB LUGEJATEGA TALLINNAS, PÄRNUS, KURESSAARES, TARTUS

„Minu Tenerife”, autor Olavi Antons. Fotomontaaž: Külauudised

Kompassiga kliimapagulane ehk Olavi Antons jagab „Minu Tenerife” kordustrüki puhul autogramme.

Raamatu varasemast tutvustusest: „Mõnusalt voolavate lugude taga on inimene oma õppetundidega. Mõni inimene lihtsalt peab oma elu raskeks elama. Seeasemel et suunduda palgatööle, hakkas Olavi Tenerife päikese käes jalgratast leiutama ja Ameerikat avastama. Aimas tuulesuundi, trükkis kaarte, jauras vene turistide ja hispaania ametnikega, tegi kõikvõimalikke vigu ja muutis maailma põnevamaks.”

Kordustrükile on lisatud uued põnevad peatükid. Milline oli koroonaaegne protokoll ja etikett Tenerifel (vihjeks: väga hull!) ja kuidas Olavi korraldas evakuatsioonilennu kodumaale, aga ise jäi kassidega ootama võimalust maismaad mööda koju sõita? Sellest justkui terve mõistuse poolt hüljatud perioodist lisapeatükid räägivadki.

Olaviga saab kohtuda ja raamatusse pühendust nõuda juba sellel neljapäeval, 29. veebruaril kell 18 Viru keskuse Rahva Raamatus; laupäeval, 2.03 kell 13 Pärnu Rahva Raamatus; teisipäeval, 5.03 kell 18 Kuressaare Rahva Raamatus ja kolmapäeval, 6.03 kell 18 Tartu Tasku Rahva Raamatus.

KU päevatoimetaja