LUX EXPRESS JA HAANJAMAA SPORT TOOVAD LIINILE NÄDALAVAHETUSE SUUSAEKSPRESSI

Suusaekspressi buss viib suusatajad otse sihtpunkti, selleks loodi Haanja suusakeskuse parklasse uus bussipeatus. Pildil on Haanja puhke- ja spordikeskuse juht Anti Saarepuu ning Lux Expressi bussijuht Allan Kannel.
Foto: Robin Valge

Haanja puhke- ja spordikeskuse juhi Anti Saarepuu sõnul on alates novembrist nähtud kõvasti vaeva tipptasemel murdmaa suusaradade ettevalmistusega ning tänu Lux Expressi ja kõigi seotud ametkondade kiirele tegutsemisele ollakse valmis Tallinna-Tartu-Haanja suusaekspressi avamiseks ja suusasõprade teenindamiseks alates 17. detsembrist. Uue liini tarbeks pannakse püsti lausa uus bussipeatus otse suusakeskuse parklas.

“Pakume tõelistele spordisõpradele ja talvenautijatele võimalust autovabalt või autot omamata tulla osa saama Haanja talve-võlumaast,” ütles Saarepuu. “Lisaks valgustatud radadele ootavad spordikeskuses suusalaenutus, kohvik, pesuruum-saun ja mõnusa jalutuskäigu kaugusel Baltikumi kõrgeim punkt ehk vaatetorn Suure Munamäe tipus.”

Lux Expressi tegevjuht Ingmar Roos näeb koostöös võimalust proovida Eestis esimest niinimetatud suusaekspressi kontsepti, mis viib kahe suurema linna elanikud otse suusakeskusesse. “Tallinna ja Tartu elanikel avaneb unikaalne võimalus astuda otse liinibussist suusarajale, mis on meile teadaolevalt Eestis esmakordne” lisas Roos. “Lux Express otsib jätkuvalt võimalusi liinivõrgu laiendamiseks ja oma reisijatele uute sihtkohtade pakkumiseks.”

Reedeti ja pühapäeviti väljuvad Tallinna-Tartu-Haanja suusabussid mõlemas suunas kahel korral, laupäeviti saab Tallinnast ja Tartust suusakeskusesse ja tagasi ühel korral.

KU päevatoimetaja

Sõiduplaan

Tallinn – Tartu – HaanjaHaanja – Tartu – Tallinn
07:30 – 10:00 – 11:40R, L, P15:45 – 17:30 – 20:00
10:30 – 13:00 – 14:35R, P17:45 – 19:30 – 22:00