Viljandi muuseumi kuulutab välja näitusekonkursi

Viljandi muuseum kuulutab välja näitusekonkursi, millest on oodatud osa võtma nii eraisikud kui kodanikuühendused.

Konkursile esitatav näitus peab olema seotud Viljandimaa tänapäeva või minevikuga, käsitlema aktuaalseid teemasid, olema eetiline ja apoliitiline ning huvitama laiemat vaatajaskonda. Lisaks peavad eksponaadid mahtuma Viljandi muuseumi näitusesaali (27 m2). Näituseruumi täpsemad andmed on muuseumi kodulehel siin.

Muuseumitöötajatest koosnev žürii valib välja näituse(d), mida eksponeeritakse Viljandi muuseumi näitusesaalis 2013. aasta II poolel. Viljandi muuseum pakub näituse teostamisel tehnilist abi ning katab osaliselt näituse vormistamise ja reklaamimise kulud.

Näituse idee üksikasjalik kirjeldus palutakse esitada kirjalikult 1. detsembriks 2012 e-posti aadressil liina.jarvekylg@muuseum.viljandimaa.ee või kirja teel või tuua muuseumisse aadressil: Viljandi muuseum, Johan Laidoneri plats 10, 71020 Viljandi, märgusõna “näitusekonkurss”.

Lisateavet saab telefonil 433 3664.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap