Algab muuseumide külastusmäng

Reedel, 20. juulil algab ja pühapäeval, 5. augustil lõpeb külastusmäng, millega on liitunud 25 muuseumit üle Eesti! Astuge sisse vähemalt kahte muuseumi, tehke kaasa kas otsimismäng, vastake lihtsatele küsimustele, uurige mõnd eksponaati lähemalt – ülesanded ei ole kaelamurdvad! Saate flaierile templi ja osalete loosimises. Iga muuseum loosib välja pääsme kahele Tartu Uue Teatri muusikalisele suveetendusele “Opus Geographicum ehk naised valitsevad maailma”, mida mängitakse Tartus Raadil Eesti Rahva Muuseumi uue hoone asukohas. Võitja saab valida talle sobiva päeva. Lisaks loosivad muuseumid veel omi auhindu!

Võrumaal mängivad külastusmängu Kreutzwaldi muuseum, Võrumaa muuseum ja Mõniste muuseum, Põlvamaal Põlva Talurahvamuuseum
Karilatsis ja Valgamaal Valga muuseum Valga linnas.

Täpne info Eesti Rahva Muuseumi kodulehel www.erm.ee, muuseumide külastusmäng; ja muuseumide kodulehtedel.