EESTI NOORSOOTÖÖTAJATE KOGU TUNNUSTAS TEISTE HULGAS KA HELLE VENTI

Helle Vent oma kodus, ühel käel kunstnik Maris Siimeri akvarellteos ja selle kõrval ENK-i tänukiri. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Päevatoimetaja

Toimetusele tehtud vihje põhjal sai ilmsiks rõõmus sõnum, et Eesti Noorsootöötajate Kogu 25. sünnipäeval peeti meeles ja tunnustati teiste seas Sindi Gümnaasiumi kauaaegset huvijuhti ning viimati pikalt Sindi Avatud Noortekeskust arendanud (kuni pensionile jäämiseni) Helle Venti.

Kätel on Roman Tavasti valmistatud kuldne Eesti Noorsootöötajate Kogu teenetemärk. Foto: Urmas Saard / Külauudised

17. mail Tallinnas Proto Avastuskeskuses toimunud Eesti Noorsootöötajate Kogu (ENK) 25. juubelisünnipäeval anti esmakordselt välja aumärgid oma asutajaliikmetele. ENK-i juhatuse otsusega tänati aumärkidega neid asutajaliikmeid, kelleta tänast ENKi ei oleks.

ENK-i teenetemärk

1999. aasta mais asutatud Eesti Noorsootöötajate Ühendus ja aasta hiljem loodud koolidele väga oluline Eesti Huvijuhtide Liit ühendas kõiki Eesti Vabariigi koolide huvijuhte, millega lisati juurde hästi palju võimalusi edasiarenemiseks.

Aastal 2000 loodud Eesti Huvijuhtide Liit sündis oluliselt kolme inimese eestvedamisel. Nende nimed on Mart Saar ja Reet Valgmaa ning ühena kolmest asutajast ka Sindi Gümnaasiumi kauaaegne huvijuht Helle Vent. 2016. aasta 21. mail ühineti Pärnus ENK-ga, mis oli jälle samm edasi ja andis laiemaid tegutsemisvõimalusi.

Tänukiri ja Maris Siimeri akvarellteos, ülal Roman Tavasti valmistatud ENK-i teenetemärk

Laureaadid said endale kuldse ENKi teenemärgi, mille loojaks on Roman Tavast. Veel kingiti neile kunstnik Maris Siimeri akvarellteose ja tänukirja, millel kiri: „Täname Teid Eesti Noorsootöötajate Kogu eelkäija Eesti Huvijuhtide Liidu asutamise eest 2000. aastal”; allakirjutanud Kadi Bruus, Eesti Noorsootöötajate Kogu juhatuse esimees.

Samal teemal:

HELLE VENT PÄLVIS EESTI 4H AASTATE TEGIJA AUHINNA

Sindi Avatud Noortekeskuse juhataja Helle Vent tänas ametit maha pannes oma suurepäraseid abilisi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap