EESTI SUURIMAD VEELAUASÕIDU VÕISTLUSED PEETI SAAREMAAL

Tänavused peaauhinnad pani välja Sportland ja iga klassi parimad said kopsaka auhinnaraha. Foto: Pidula Wakepark

Möödunud neljapäevast pühapäevani peeti Saaremaal läbi aegade Eesti kõige suurem veelaua võistlus. Näha sai Euroopa tasemel kaelamurdvaid veelauatrikke! Osales kogu Eesti paremik veelauasõidus.

Võistlused algasid juba neljapäeval ja reedel treeningpäevadega ning laupäeval peetud kvalifikatsioonid lõppesid pühapäeval hulljulgete finaalsõitudega. Armu ei antud ühelegi konkurendile.

Võisteldi nii algajate, harrastajate kui ka pro tasemel ning eraldi hinnati mehi, naisi ja juuniore ( U13). Parimad veelaudurid olid pro klassis Mari-Liis Siimon, Marko Malsub, pro junior klassis Hondar Dagfinn Väärtnõu, harrastajate klassis Liina Laul, Raul Malsub ja algajate klassis Sirli Selberg ja juunioridest Maarja Liis Rahumeel.

Selle aasta peaauhinnad oli välja pannud Sportland ning iga klassi parimaid ootas kopsakas auhinnaraha.

Pidula Wakepargi juhataja Janet Väärtnõu sõnas, et hoolimata heitlikust ilmast oli lisaks võistlejatele kohal ka rohkelt pealtvaatajad. „Muljetavaldav on see, et kui eelmisel aastal võistles kokku 19 veelaudurit, siis sel aastal oli kohaletulnud võistlejaid juba üle 45, mis tähendab, et toimus läbi aegade üks Eesti suurimaid wake’i üritusi!”

Saaremaale rajati möödunud aastal esimene veelauapark Pidula Wakepark ning see on vastuvõetud nii soojalt, et tänavu rajati juurde veeparki lausa teine rada ja veepealne seikluslinnak ning suured batuudid, et pakkuda aktiivset tegevusi kogu perele.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

SAAREMAA VÕÕRUSTAB VEELAUASÕIDU MEISTRIVÕISTLUSEID

PÕLTSAMAA VALLAS AVATAKSE EESTI MOODSAIM VEELAUAKESKUS