TUULELÕÕTSUTAJATE RAHVALIKUD LAULUD LÖWENRUH’ PARGIS

Ansambel Tuulelõõtsutajad. Foto: Kristiine Linnaosa Valitsus

Täna esineb Tallinna Kristiine linnaosas asuva Löwenruh` pargi vabaõhulaval muusikasuve kontserdisarjas kell 19 ansambel Tuulelõõtsutajad. Kontsert on kõikidele tasuta.

Linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on üheksandat aastat Löwenruh´pargis kolmapäeviti toimuvad tasuta vabaõhukontserdid igas vanuses linlaste seas populaarsed. „Tänasel Tuulelõõtsutajate kontserdil esitatakse rahvalikke laule ja kõlab mõnus lõõtspillimuusika,“ tutvustas Riibe esinejat ja kutsus Kristiine elanikke kui ka kõiki tallinlasi ja kaugemaltki tulijaid pargi rohelusse muusikat kuulama.

Juhan Uppin mängib Tuulelõõtsutajates lõõtspilli ja Siim Rikker lisaks sellele ka laulab ja mängib oktaavmandoliini. Viieliikmelisse kollektiivi kuuluvad veel Priit Rikker (bass ja laul), Enrik Visla (laul ja viiul) ning Toomas Oks (kitarr ja laul).

KÜ päevatoimetaja