MOOSEKANTS KADRINAS

Omanäoline minifestival Moosekants Kadrinas tuleb taas! Foto: Nostalgiakeskus “Kadrina”

Laupäeval, 17. juulil leiab Nostalgiakeskus “Kadrina” paemüüride vahel aset täiesti omamoodi nostalgiahõnguline minifestival “Moosekants Kadrinas”, kus astuvad ebatraditsioonilise kavaga üles Wiiralt, Marten Kuningas, Taavi Peterson, Timur Ilikajev, Janno Reim (Super Hot Cosmos Blues Band, Nevesis) ja Stanislav Bulganin jt.


Kui eelmine aasta oli festival pigem salongiõhtute hooajale punkti panemine, siis tänavu tuleb “Moosekants Kadrinas” teisiti. Festival on ametlikuks esitluspeoks Emajõe rockarite Wiiralt “Tulivesi” vinüülile ja samal päeval ilmuvale Wiiralti “Live” digialbum. Ka Marten Kuningas ja Taavi Peterson tulevad festivalile erikavaga. Marten laulab ”Moosekants Kadrinas” festivalil akustilisel kitarril oma sõbra David Bowie laule ja Taavi 12-keelsel kitarril oma lemmik Ruja ja Urmas Alenderi lugusid. Üheks õhtu naelaks kujuneb kindlasti KINO laulude kava. Timur Ilikajev, Janno Reim (Super Hot Cosmos Blues Band, Nevesis) ja Stanislav Bulganin esitavad kakskeelse programmi Kino suurematest hittidest, mis omanäolises arranžeeringus kõlavad nende enda tõlgituna ka eesti keeles. Õhtu lõpetab Psühhodisko ehk Tartu sõltumatu plaadipoe Psühhoteek juht ja lootusetu melomaan Ahto Külvet. kes keerab nostalgiamuusikavindi kenasti üle. Festivali avaakordid teeb aga TV3 saate “Laulupere” filmimine. Võistlustulle asuvad perekond Meosed Kadrinast ja Kurestiku laulupere Kurestiku talust, Miila külast! Rekontra lugu “Virumaa laul” mäletate veel?

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap