KOOLILÕPETAJAD SAAVAD PÄRNU LINNALT SPAAHOTELLI KINKEKAARDI

Wasa Resort Hotel Pärnus. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Pärnu linn annab igale sel aastal Pärnu linnas gümnaasiumi või põhikooli lõpetanud noorele 50 eurose kinkekaardi, mille eest saab mõnes Pärnu spaahotellis teenuseid osta.

Kinkekaardid jaotatakse koolide vahel, kes otsustavad, kellele millise ettevõtte kinkekaart antakse. Valikus on Tervise Paradiisi, Tervise ravispaahotelli, Viikingi, Estonia, Hedoni, Strandi ja Wasa kinkekaardid. Kinkekaardi eest võib osta kõiki ettevõtte teenuseid, selle kehtivusaja, osade kaupa maksmise võimalused jms on ettevõtte määrata.

Kinkekaartidega soovib linnavalitsus tunnustada noori, kes distantsõppel vastu pidasid ja aidata linna turismisektorit, mis eriolukorraga seotud piirangute tõttu kõige enam kannatas. „Õpilased on olnud tublid, linna turismiettevõtted vajavad abi tegevuse taaskäivitamisel,“ lausus idee autor, abilinnapea Meelis Kukk.

Kinkekaarte valides arvestas linnavalitsus ettevõtte maksutulusid ning töötajate ja voodikohtade arvu. Tervise ravispaahotelli kinkekaarte on valikus 266, Estonia kinkekaarte 259, Tervise Paradiisi kinkekaarte 148, Viikingi kinkekaarte 123, Strandi kinkekaarte 114, Hedoni kinkekaarte 100 ja Wasa kinkekaarte 90. Kokku on kinkekaarte 1100, nende soetamiseks kulus 55 000 eurot.

KU päevatoimetaja