SÄNNA NOORTE FILMISTUUDIO OTSIB 12- KUNI 15-AASTASEID OSATÄITJAID LOODAVASSE LÜHIMÄNGUFILMI!

Sänna noorte filmistuudio hakkab juunikuus filmima seikluslikku lühimängufilmi, kus lõbus kamp kõige tormilisema puberteediajaga noori otsib Sänna mõisas ja selle ümbruses aaret.

Illustreeriv pilt. Foto: Urmas Saard / Külauudised
Illustreeriv pilt. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Selle käigus tuleb neil tegutseda salaja, panna proovile oma mõtlemise kiirus ja vahepeal ka põgeneda ja peituda. Samuti muutuvad pingeliseks omavahelised suhted kambas. Tegemist on originaalse filmilooga, mille on välja mõelnud ja kirja pannud Sänna noorte filmistuudio õpilased Eva Kübara juhendamisel.

Noori otsitakse kogu Lõuna-Eestist kandideerima järgmistesse rollidesse:

– energiline ja sõjakas tüdruk
– julge ja loominguline tüdruk
– nohiklik ja hästikasvatatud poiss
– lühikest kasvu sportlik poiss
– pikk poiss, kellel on alati häid ideid

Eelnev näitlemiskogemus tuleb kindlasti kasuks, kuid kandideerida saab ka ilma selleta.

Filmivõtted toimuvad juuni keskel Sänna kultuurimõisas ja kestavad 3-4 päeva. Rollid ei ole tasustatud, kuid võtete ajal saavad noored näitlejaid ööbida mõisas, samuti tagatakse toitlustamine.

Huvilistel palume saata endast kaks fotot (portree ja täispikkuses pilt), vanus ja kontaktandmed aadressile: teodornoor@gmail.com hiljemalt 20. maiks 2020.

Filmiringi juhendaja ning filmirezhii ja näitlejameisterlikkuse õpetaja Eva Kübar on lõpetanud Balti Filmi- ja Meediakooli rezhii erialal. Tema lühifilme on tunnustatud mitmetel festivalidel nii Eestis kui välismaal, praegu töötab Eva täispika dokumentaalfilmi kallal.

Operaatoritööd ja monteerimist õpetab Martin Männik, samuti Balti Filmi- ja Meediakooli lõpetanu. Martin on monteerinud paljusid Eesti dokumentaalfilme ning pälvinud filmi “Nõukogude hipid” eest ka parima Eesti monteerija auhinna 2018. aastal.

Kunstnikutööd õpetab Helen Ehandi, kes on kogenud ja tunnustatud filmikunstnik, muu hulgas töötanud teleseriaali “Pank” ja filmi “Tõde ja õigus” meeskondades.

Print

 

 KU päevatoimetaja