Pildigalerii: Eesti ETNO 2018 on kuuldud ja nähtud

Kirsimäel andis Eesti ETNO 2018 rahvusvaheline muusikakollektiiv oma laagriorkestri kontserti väga arvukale Viljandi pärimusmuusika festivali kuulajaskonnale, kes elas vaimustusega noorte esinemisele kaasa.

https://www.youtube.com/watch?v=Ycdcj75kUsw&feature=youtu.be

Eesti ETNO 2018 vaimustunud kuulajad Foto Urmas Saard
Eesti ETNO 2018 vaimustunud kuulajad. Foto: Urmas Saard

Eesti ETNO 2018 on rahvusvaheline muusikakollektiiv, mille moodustavad 100 muusikut 17st maailma erinevast paigast. Maailmakirevust tõid lavale Austraalia, Belgia, Rootsi, Ungari, Taani, Mani saare, Šoti, Portugali, Prantsuse ja Tuneesia maade esindajad ja väga paljud kodumaa noored.

Kollektiiv moodustub igal suvel uutest mängijatest, mistõttu on see alati põnev, ootamatu ja erinäoline. Sama mitmekesine on rahvusvahelise seltskonna muusikaline kava: traditsioonilised pillilood ja laulud erinevatest maadest õpitakse selgeks kahe nädala kestel asetleidvas muusikalaagris. Elujõud, pulbitsev energia ja mängurõõm ühinevad kõigil aastatel Eesti ETNO kontserdil ja annavad võimsa energialaengu igale kuulajale!

Viljandi pärimusmuusika festivali meeskond paneb südamele ennast ja lähedasi hoida. Ilmateenistuse andmetel on taaskord oodata erakordselt kuuma ilma ning seetõttu tasub hoida varju, tarbida ohtralt vett ning kanda päikesekaitseks peakatet.

Urmas Saard & Kärt Saard

Samal teemal:

Eesti ETNO kontsert Viljandimaal Kõpus Foto Margit Kuhi

 

 

 

120 noort esitavad pärimusmuusikat

ETNO laager kõpu mõisas

 

 

 

Algas 22. Eesti ETNO laager

Eesti ETNO 2017 Kirsimäel Foto Urmas Saard

 

 

 

Piltuudis Eesti ETNO 2017 kontserdist