Riia turismimessil tutvustati Valgamaad

Valgamaa Arenguagentuur ja Sangaste Rukkiküla tutvustasid maakonna puhkamisvõimalusi 8. – 10. veebruaril Riias toimunud turismimessil BALTTOUR 2013 üheskoos sihtasutusega Lõuna-Eesti Turism. Ees ootab rahvusvaheline
turismimess Tourest 2013 Tallinnas.

Valgamaad tutvustasid Baltimaade suurimal turismimessil Balttour Valgamaa Arenguagentuuri turismispetsialistid, SA Otepää Turism infokonsultant, Valga Isamaalise Kasvatuse Püsiekspositsiooni ja Tartemik OÜ esindajad.

Vahetult enne messe valmisid Arenguagentuuri poolt koostatud loodustrükis „Valgamaa ja Otepää – Lõuna-Eesti pärlid“ 6 keeles, kultuurikalender „Valgamaa sündmused 2013“ eesti, inglise ja vene keeles ning eesti-, vene- ja inglisekeelne Valgamaa infotrükis koos maakonna ja linnade kaartidega. Messikülastajatele jagati infot nii maakonnas kui ka kogu Eestis pakutavate puhkamisvõimaluste ja sündmuste kohta.

Suur hulk Balttouri külastajad on käinud Valgamaal mõned aastad tagasi ja tundsid huvi just uute teenuste ning toodete vastu. Palju räägiti ka Otepääst kui suurepärasest sporditurismi sihtkohast.

Juba sellel nädalalõpul leiab aset turismimess Tourest 2013, kuhu Arenguagentuur on ostnud 38 m2 pinna. Valgamaa boksis töötavad käsikäes Arenguagentuuri, Otepää Turismiinfokeskuse, Sangaste Rukkiküla, Isamaalise Kasvatuse Püsiekspositsiooni ja Loodusturismi spetsialistid. Messikülastajatele pakume parimat Lõuna-Eestist – ehedaid elamusi, puhast õhku, puutumatut loodust, turvalist elukeskkonda, omanäolisi kultuurielamusi ja võrratuid maitseid. Müügiletist saavad külastajad kaasa osta Valgamaa käsitööd, Aakre moose, Sangaste mett ja Heleni helbeid. Valgamaa osalemine
messidel ja uued turismitrükised saavad teoks tänu Leader programmile.

Enne suviste reisiplaanide tegemist tule külasta Eesti tähtsamat turismiasjaliste kokkusaamist, rahvusvahelist turismimessi Tourest 2013, mis toimub 15.-17. veebruaril Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses Pirita tee 28

Info ja messiprogramm on kättesaadavad kodulehel www.tourest.eu

Mess on avatud:

15.02.2013
10:00-14:00 spetsialistidele
14:00-18:00 kõigile külastajatele!

16.02.2013
10.00-18.00 kõigile külastajatele!

17.02.2013
10.00-16.00 kõigile külastajatele!

TASUTA VEEBIKUTSE saab välja printida SIIT.