Sõber sõbrapäevaks palmi alla!

Tallinna Botaanikaaeda saavad sõbrapäeval, 14. veebruaril, kaks sõpra ühe pääsmega.sobrapaev-212x300

Kas tead, millisest puust valmistatakse paberit Hiinas või miks on saanud mõni taim endale nimeks hambuline kõlupea? Subtroopikas õitsevad erivärvi jasmiinid, kaunis rooshibisk, hurmav austraalia kannike jpm.  Kõike seda ja palju muud näeb Tallinna Botaanikaaias 14. veebruaril sõbra või armsamaga tulles eriti soodsalt.

“Vaatamata külmadele ilmadele on heade sõprade kohtumispaigaks kahtlemata troopiline botaanikaaed”, sõnab Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. „Lopsakate taimede, troopilise kliima ja ehtsa linnulaulu saatel on võimalik läbida ümbermaailmareis kõigest tunniga,“ lisab Kähr.

Pakkumine kehtib 14. veebruaril naeratavatele sõpradele.

Tallinna Botaanikaaia kasvuhooned on huvilistele avatud iga päev kell 11-16, avamaakollektsioonid kuni 17.00.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap