Mulle meeldib Rõuges!

Pilt: loodusemees.ee

Rõuge Vallavalitsus on algatanud kampaania „Mulle meeldib Rõuges”, mis on suunatud eelkõige neile Rõuge vallas elavatele inimestele, kes pole end veel siia sisse registreerinud, aga ka uutele tulijatele. Vallavanem Tiit Toots rõhutab, et Rõuge vallast on aastatepikkuse töö tulemusel kujundatud hea elukeskkond, kus hoolitakse väikestest ja suurtest, noortest ja vanadest. Kampaania käigus kutsume uusi peresid valda elama, et seeläbi rahvaarvu suurendada. Elujõulise piirkonnana tõuseb meie valla võimekus veelgi.

Ülevaade Rõuge valla poolt pakutavast asub kampaania kodulehel www.rauge.ee/kodukoht.

Kõigi 2012. aastal Rõuge valda registreerunute vahel loositase vanusegruppide kaupa välja järgmised auhinnapaketid:
Kuni 6-aastaste uute vallakodanike vahel loositakse välja auhinnapakett:
Fotosessioon Grethe Rõõmu fotostuudios
Aasta õppemaks Rõuge lasteaias
Plokk Seitsmejärvemaa vett
Viis Rõuge valla kalendrit
7-26-aastaste uute vallakodanike vahel loositakse välja auhinnapakett:
Tahvelarvuti iPad 2 (16 GB)
Plokk Seitsmejärvemaa vett
Viis Rõuge valla kalendrit
27-aastaste ja vanemate uute vallakodanike vahel loositakse välja auhinnapakett:
32” LED LCD-teler Philips
Plokk Seitsmejärvemaa vett
Viis Rõuge valla kalendrit
Loosimise reeglid:
Auhinnad loositakse välja 2013. aasta jaanuarikuus Rõuge TV (www.facebook.com/rougetv) otse-eetris. Saate toimumisest teavitatakse valla kodulehel rauge.ee ja facebooki lehel. Loosimises osalevad kõik Rõuge valda 2012. aastal sisse kirjutanud inimesed, kes on 31. detsember 2012 seisuga Rõuge valla kodanikud. Loosimises ei osale peale 20. novembrit 2012 end vallast välja kirjutanud ning uuesti valda tagasi sisse kirjutanud inimesed. Ühise elukohateate esitanud isikud osalevad loosimises eraldi.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap