Viljandi otsib kaunimaid hooneid

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Teisipäevani saab Viljandi linnas esitada kandidaate kõige kaunima maja konkursile. Konkursi komisjon ootab linnaelanike ettepanekuid Viljandi kenadest uusehitistest, kaunitest korrastatud ja värvitud hoonetest (pereelamud, korter- ja ridaelamud või äri- ja tootmishooned), rajatud või värvitud piirdeaedadest, restaureeritud hoonetest südalinnas ja meeldivatest haljastustest, mis on valminud 2012. aastal. ”Värvid linna” konkursi komisjon teeb 20. oktoobriks kokkuvõtted ja selgitab 2012. aasta tublimad tegijad. Parimatele korraldatakse Viljandi linnapea vastuvõtt koos rae tunnuskirja, rahalise preemiaga ja hoone emailmärgiga ”Värvid linna parim 2012”.

Kõikidest värvitud ja korrastatud hoonetest, piirdeaedadest, heakorrastatud kinnistustest ja vaimukatest lahendustest oodatakse teateid hiljemalt 15. oktoobriks Viljandi Linnavalitsuse majandusametisse (Johan Laidoneri plats 5), telefonidel 43 54 744, 43 54 740 või e-postil viljandi@viljandi.ee