Tartus jätkuvad loengud alustavatele linnaaednikele

Kolmapäeval algusega kell 17.15 jätkub  Tartu Keskkonnahariduse Keskuses loengusari “Maheda linnaaedniku  algteadmised”, lektoriks Ulvi Moor Eesti Maaülikoolist.

Loengus jagab Eesti Maaülikooli Aianduse osakonna teadur ja dotsent Ulvi Moor näpunäiteid alustavale aednikule ja saaduste hoiustajale. Ulvi Moor tegeleb aiandustehnoloogiate ning aiasaaduste säilitamise teemade uurimisega. Toimuvas loengus tuleb juttu valdavalt saaduste värskelt säilitamisest. Lisaks ettekande kuulamisele on võimalik esitada lisaküsimusi, sõlmida teetassi kõrval tutvusi teiste linnaaednikega. Samas sarjas on juba toimunud loengud teemadel “Aia planeerimine ja ettekasvatamine”, “Istutamine, külvamine, pikeerimine” ja “Hooldus ja kahjuritõrje” ning taimevahetuslaat.

Loengusarja korraldab Kohaliku Omaalgatuse Programmi abiga MTÜ Tartu Maheaed. MTÜ Tartu Maheaed on asutatud oktoobris 2011 eesmärgiga koordineerida juba toimiva ühise mahe-linnaaia toimimist ning edendada linnaaianduse arengut. MTÜ Tartu Maheaed tegemiste kohta saab lisainfot blogilehelt http://tootsipeenar.wordpress.com või facebookist https://www.facebook.com/tartumaheaed. tartumaheaed@gmail.com.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap