Piip ja Tuut soojendavad Tõnis Mäge

Tõnis Mägi. Foto: et.wikipedia.org
Eesti klounipaari Piip ja Tuut kirju suvi lennutas neid edukalt India teatriturneelt otse Suurele Munamäele, kus nad astuvad üles oma parimate etendustega ja on soojendusartistideks Tõnis Mäe kontserdile.

Möödunud nädalal naasid Piip ja Tuut teatrifestivalilt Indiast, kus andsid 4 ülimenukat etendust täissaalidele Ranga Shankara teatris Bangalores. Etendust „Piip ja Tuut Kontserdil“ käis vaatamas üle 1200 inimese. Iga etenduse lõppedes vastasime ka publiku uudishimulikele küsimustele ja rääkisime „tohutult suurest“ riigist Euroopas, kust me pärit oleme.

„Olime otsekui kultuurisaadikud – esiteks naerutasime neid veidi ja seejärel tutvustasime Eestist ning nüüd nad arvavadki, et see on üks rõõmus koht seal kaugel põhjas“, kirjeldavad oma emotsioone Haide Männamäe ja Toomas Tross. Piip ja Tuut teatrireisi Indiasse toetas Eesti Saatkond Indias, Kultuuriministeerium ning Horizon Tselluloosi ja Paberi AS.

TÕNIS MÄGI – ESMAKORDSELT MUNAMÄEL

Selle nädala lõpus 11. ja 12. augustil esinevad Piip ja Tuut Suurel Munamäel kahe etendusega: „Piip ja Tuut Tipp-Topp“, mis koosneb parimatest paladest klounietendustest ja rahvusvaheliselt laineid löönud etendusega „Piip ja Tuut Kontserdil“, mis on omakorda soojendusetenduseks Tõnis Mäe kontserdile samas Munamäe vabaõhulaval.

Tõnis Mäe sõnade kohaselt olla see esimest korda, kui ta Munamäel esineb. „Kui ei tule mägi Tõnise juurde, tuleb Tõnis mäe juurde“, arutlevad Piip ja Tuut, „sellest võib küll saada suve eredaim kohtumine – suur Tõnis Mägi Suurel Munamäel“. Täname Haanja Vallavalitsust toetuse eest.

Etendused ja kontsert Suurel Munamäel:
L 11.aug kl 18 etendus „Piip ja Tuut Tipp-Topp“ P 12.aug kl 16 etendus „Piip ja Tuut Kontserdil“, millele järgneb kontsert „Tõnis Mägi – esmakordselt Munamäel“

Nädalavahetuseks kolib ka meie kohvik „KOOGEL MOOGEL“ Piip ja Tuut Mängumajast Toompeal koos köögimeeskonnaga Suurele Munamäele, et vaadata pilvepiirilt alla, pakkuda haanjamaalastele tuuletaskuid kukeseente ja toorjuustuga, kirjuid koeri pulga otsas ja roosamast roosamat roosamannat vahukoorega ning nautida üheskoos ehedat Tõnis Mäe kontserti.

Allikas: Marek Demjanov