Jõgevamaa lahtine noortebändide konkurss

11. augustil kell 15.00 algava bändilahingu idee on koondada Jõgevamaa ja selle naabermaakondade noori muusikuid, pakkuda artistidele uusi väljundeid ja populariseerida musitseerimist Jõgevamaal. Lisaks võimalusele pääseda Noortebänd 2012 eelvooru demovoorus osalemata, antakse konkursil välja ka eriauhind parimale
live-bändile, kes saab võimaluse ühe põhiesinejana astuda üles sama päeva õhtul toimuval festivalil Torma Tornaado.
Kell 19.00 algava festivali põhiprogrammis esinevad Torma valla noored Jaanika Raud ja Tiido Korsten, nautida saab Eesti ska-muusika ühe põnevaima bändi Soterios esinemist ning bändikonkursi võitjat. Peaesinejana astub üles superstaari saatest tuttav Marten Kuningas koos täiskoosseisus laivbändiga! Festivali lõpetab DJ Super Lux, kes mängib tantsuks muusikat 70ndatest tänapäevani, segades kokku seti nii hittidest kui ka avastamata pärlitest.