Tallinna Ülikoolis toimub sügisene avatud uste päev

24. oktoobril toimub Tallinna Ülikoolis sügisene avatud uste päev, et aidata abiturientidel enne riigieksamite valimist oma erialavalikus selgusele jõuda.

Lisaks traditsioonilisele erialade laadale toimuvad päeva jooksul erinevad infotunnid ja ekskursioonid ülikooliga tutvumiseks. Huvipakkuvat leiavad avatud uste päevalt ka bakalaureuseõppe tudengid ja täiskasvanud õppijad – toimuvad magistriõppe, VÕTA ja TULE infotunnid.

Huvilistele on avatud erialade laat, kust leiab infot Tallinna Ülikoolis õpetatavate erialade kohta. Ülikooli karjääri- ja nõustamiskeskuse esindajad abistavad huvilisi eriala valikul ja tulevase karjääri planeerimisel. Teavet saab kodumaise Õpilasakadeemia ja välismaal õppimise kohta, kohal on ka Tallinna Ülikooli Üliõpilaskonna esindajad.

Avatud uste päevalt leiavad huvipakkuvat ka bakalaureuseõppe üliõpilased, sest jagatakse infot magistriõppe võimaluste kohta. Samuti on oodatud kõik need, kellel õpingud on katkenud või soovivad oma õpingutes kasutada varasemat töökogemust – ülikooli nõustajad korraldavad varasemate õpingute ja töökogemuse arvestamise (VÕTA) protseduuri tutvustava infotunni, teavet saab ka TULE programmi kohta. Eraldi infotund korraldatakse erivajadustega õppijatele.

Avatud uste päeva sündmused:
– Erialade laat: kell 10–15 Mare hoone aatriumis (Uus-Sadama 5, III korrus)
– Eestikeelsed ülikooli infotunnid kell 11, 13 ja 15 Mare hoone Tallinna saalis (Uus-Sadama 5, ruum M-218); pärast infotunde toimuvad ekskursioonid ülikooli kampuses
– Venekeelsed ülikooli infotunnid kell 12 ja 14 Mare hoone Tallinna saalis (Uus-Sadama 5, ruum M-218); pärast infotunde toimuvad ekskursioonid ülikooli kampuses
– Infotund erivajadusega õppijale kell 13 Mare hoone ruumis M-136 (Uus-Sadama 5, I korrus)
– Infotund „VÕTA ja TULE võimalused Tallinna Ülikoolis“ kell 16 Mare hoone Tallinna saalis (Uus-Sadama 5, ruum M-218)
– Magistriõppe infotund kell 17 Mare hoone Tallinna saalis (Uus-Sadama 5, ruum M-218).

Allikas: Tallinna Ülikool, www.tlu.ee/avatuduksed