Tartu linn otsib uusi suveniire

Tartu linnavalitsus kuulutas välja konkursi “Tartu suveniir 2011”, et leida uusi Tartu linna ja  maakonda tutvustavaid suveniire. Tööde esitamise tähtaeg on 31. mai.

„Ootame suveniire, mis rõhutavad Tartu piirkonna omapära, oleks seotud meie ajaloo või kultuuriga, on huvitavad ja pilkupüüdvad. Väga teretulnud on ka kohalike ettevõtjate toodang, mille spetsiaalne pakend või markeering näitab toote Tartu päritolu. Peale isikupära ja originaalsuse arvestatakse hindamisel ka eseme praktilist väärtust, keskkonnasõbralikkust ja loomulikult hinda,“ selgitas abilinnapea Karin  Jaanson.

Konkursile tuleb esitada suveniiri joonis või foto, originaalformaadis näidis, eseme kirjeldus ja info selle valmistamise (tehnoloogia ja materjalid) ning turustamisvõimaluste kohta, samuti maksumuse kalkulatsioon.

Töid hindab komisjon, mille koosseisu kuuluvad disainerid, turismi- ja teiste valdkondade esindajad.

Parematele suveniiridele annab linn rahalised auhinnad: I koht – 500 eurot, II koht – 300 eurot, III koht -200 eurot.

Konkursil võivad osaleda kõik füüsilised ja juriidilised isikud.

15. aprillil kell 10 toimub suveniirikonkursist osa võtta soovijatele teabepäev. Huvilisi oodatakse kell 10 linnavalitsuse avalike suhete osakonda Jaani 7. Teabepäevale saab registreerida kuni 14. aprillini aadressil: kairi.ustav@raad.tartu.ee

Täpsem info konkursitingimuste kohta Tartu linna kodulehel: http://bit.ly/gQWXtI