MEREKÜLAS OODATAKSE SUVISESSE TERVISELAAGRISSE

Sisuturundus

Videoklipp

Laagri peakorraldajad on Revo Türk ja Maaja Valit. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Mereküla paikneb Pärnumaal Häädemeeste vallas, kus asuv Metsaääre majutusasutus võimaldab huvilistele 28-30. juunil terviselaagri „Minu parim tervis ja heaolu!“ läbiviimist.

Revo Türk ja Maaja Valit. Video: Urmas Saard / Külauudised

Merest linnulennult 300 meetri kaugusele jääval talumaal on peakorraldajana nauditavaid ja tervist turgutavaid tegevusi läbi viimas Revo Türk ja Maaja Valit. Korraldajate sõnul saab terviselaagriga ühinedes avastada maitsva ja tervisliku toidu võlusid, sukelduda Hiina teraapia ja meditsiini sügavustesse ning leida sisemist rahu ja jõudu läbi pilatese, shindo ja jooga harjutuste.

Laagris keskendutakse kolmele peamisele fookusele. Maitseküllase ja tervisliku toiduga toitlustajaks on tervisliku toidu ekspert, toitumisterapeut, Terviseedendaja.ee looja ja mullune MasterChefi saates osalenud Revo Türk. Lisaks jagab ta osalejatele nõuandeid ja nippe, kuidas valmistada tervislikke valikuid oma igapäevasele toidulauale.

Hiina teraapia ja meditsiini ekspert Maaja Valit on lõpetanud Rene Bürklandi Tervise Alkeemia kooli ja oskab jagada oma teadmisi selles vallas. Tema vahendusel saab tutvuda iidse Hiina tarkuste ja rituaalidega, õppida tasakaalustama oma keha energiavoogusid ja leida loomulikku ravi erinevatele vaevustele ja haigustele. Fookusesse võetakse aasta-ajad: kuidas toituda neljal perioodil, kuidas toit ja toiduained mõjuvad meie kehale ja kuidas me saame teha ise õigeid valikuid enda keha jaoks. „Mudime varbad soojaks ja paneme energiad liikuma jalatalla massaaži töötoas, kus saame teada, miks on varvaste mudimine kasulik ja mida head see kehale teeb,” selgitab Valit.

Katrin Tõnismäe. Foto Viktoria Reiman

„Pilates, shindo ja jooga ühendavad keha, meele ja hinge,” kinnitavad jooga treener ja Shakti tantsu õpetaja Katrin Tõnismäe ning pilatese ja shindo treener Anneliis Jaanus.

„Kundalini jooga sisaldab erinevaid hingamistehnikaid, venitusi, lõõgastust ja meditatsiooni. Jooga annab vajalikud tööriistad eluks, hea tervise, selge meele ja hingerahu,” ütleb Tõnismäe. „Leia sisemine rahu ja tasakaal pilatese ja jooga töötubades,” lisab Jaanus, kes on erialalt füsioterapeut.

Revo Türk ja Maaja Valit. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Paraku ei ole midagi tasuta ja ka hea tervise nimel tuleb panustada rahaga. Nii on kiirematele registreerunutele tasumäär 200 eurot inimese kohta. Hind sisaldab majutust, toitlustust, loenguid, pilatese ja jooga treeninguid, hiina teraapia teenuseid, tünnisauna kasutust ning meelelahutuslikke õhtuid Liivi lahe rannikul. Alates 15. maist küsitakse 25 eurot rohkem. Kuid 100 eurone ettemaks garanteerib laagri koha.

Registreerimine toimub aadressil: revo.tyrk@gmail.com; Terviseedendaja OÜ, EE837700771007697075

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

MAAJA VALIT: TEEN TÖÖD MIDA ARMASTAN

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Share via
Copy link
Powered by Social Snap