MIKSTEATRI SÜDAMLIK LAVASTUS „OSCAR JA ROOSAMAMMA. KIRJAD JUMALALE”

Miksteatri uuslavastus “Oscar ja Roosamamma. Kirjad Jumalale” Foto: Madis Kreevan

Sõbrapäeval, 14. veebruaril esietendub Põhjala tehases Improteater IMPEERIUMi saalis Miksteatri uuslavastus “Oscar ja Roosamamma. Kirjad Jumalale” Lavastus puudutab igavikulisi teemasid läbi lapse silmade.

Me käitume kõik nii, nagu oleksime surematud

“Oscar ja Roosamamma. Kirjad Jumalale” on lugu 10-aastasest verevähki põdevast poisist nimega Oscar, kelle usaldusväärseks kaaslaseks on roosa kitliga hoidjatädi – Roosamamma. “Me käitume kõik nii, nagu oleksime surematud,” ütleb Roosamamma julgustades Oscarit kirjutama kirju Jumalale ning elama iga päeva nagu see oleks 10 aastat tema elust.

Miksteatri uuslavastus “Oscar ja Roosamamma. Kirjad Jumalale” Foto: Madis Kreevan

“See on minu arvates üks ilusamaid armastuslugusid üldse. Oscar on romantik ja romantikuid on tänapäeval vähe. See, kuidas üks inimene on siiralt ja puhtalt võimeline teisele inimesele pühenduma – see on lihtsalt ilus.” sõnas lavastaja Kaido Rannik. “Kuigi lavastuse teema tundub üsna raske, on tekst väga elujaatav ja soe,” lisab ta. Roosamamma abiga saab Oscar elada terve eluringi, kuhu mahub pettumusi, leppimist, andestamist, oskust elada hetkes, aga mis peamine, hästi palju armastust.

Etendusele oodatakse noori alates 10. eluaastast ning täiskasvanuid. Lavastuse osades mängivad Terje Pennie (Ugala) ja Rauno Kaibiainen (IMPEERIUM). Etendused toimuvad veebruaris ja märtsis.

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap