OTEPÄÄ MAITSED TAASTULEKUL

Vidrike külamaja serveering. Foto: Lauri Laan

Menukal toidufestivalil Otepää Maitsed osaleb 12.-22. oktoobril seitse piirkondlikku toidukohta: Edgari Trahter, GMP Pühajärve Restoran, Munaka Resto, Pühajärve Spa ja Puhkekeskus, Sangaste Rukki Maja, Ugandi Resto ja uustulnukana Vidrike Külamaja.

Kolmekäigulistest menüüdest leiab nii hirve- kui küülikuliha, maitsta saab põdraliha, parti, angersäga, lõhet, forelli, veist, laualt ei puudu traditsiooniline sealiha. Lisaks pakutakse rikkalikult köögivilju, seeni ning ravioolisid. Magustoiduks on seekord suures osas koduaia marjadest valmistatud hõrgutised põnevate lisanditega. Kasutatud on kohalikku toorainet. Erimenüü hinnaks on 24-29 eurot.

Täiendavat teavet Otepää Maitsete kohta leiab Facebooki lehelt ja Otepää valla kodulehelt.

Korraldajaks on Otepää vallavalitsus koostöös piirkonna ettevõtjatega, toetab Otepää vald.

KU päevatoimetaja