REGINA JAAKSON JA LINNAVALITSUS KUTSUVAD HELKURIPUID EHTIMA

Helkurid. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Tre Raadio ja Pärnu linnavalitsus kutsuvad kõiki neljapäeval, 28. septembril ehtima helkuripuid.

2015. aastal sai suvepealinnast alguse ühine helkuripuude ehtimise tava. Aktisooniga pööratakse tähelepanu ohutule liiklemisele ja tuletatakse meelde helkuri kandmise vajalikkust. Ettevõtmise mõte on lihtne: neil, kellel on helkureid üle, saavad need puule riputada ja need, kellel esmane elupäästja puudu, saavad selle puult võtta ja end pimedal ajal nähtavaks teha.

Neljapäeval, 28. septembril kell 13.00 ehivad ettevõtmise eestvedajad helkuripuu Lastepargis. Puu ehtimisel on abiks Pärnu Vabakooli õpilased ja politseiametnikud.

Sellel aastal ehivad Pärnu linna koolid Pärnu linnavalitsuse toel koolide juurde oma helkuripuud. Ettevõtmise eestvedaja, Tre Raadio saatejuht Regina Jaakson ütleb: Mida rohkem puid, seda rohkem helkureid, seda turvalisem pimedas liikumine. Kui tunned ja tahad ka ettevõtmises osaleda, siis vali endale sobiv koht ning tee oma kogukonnaga helkuripuu.

Korraldajad paluvad helkuripuude asukohti teistega jagada. Registreeri oma puu. Info puu kohta võib ka saata e-kirja aadressil regina@tre.ee.

Lisaks, postita oma helkuripuust foto sotsiaalmeediasse sõnumiga „Ole nähtav! Kanna helkurit“ ja kasuta #helkuripuu. Nii on helkuripuid lihtne leida.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

PÄRNUS EHITI HELKURIPUUD