ISABELL MARIPUU: OLED PALUTUD OSALEMA LIPU PÄEVA KÕNEKOOSOLEKUL

Lipu päeva tähistamine Pärnu Iseseisvuse väljakul. Foto: Urmas Saard / Külauudised

Isabell Maripuu teatel korraldab MTÜ Eesti Lipu Seltsi Pärnumaa osakond 4. juunil algusega kell 14:00 Pärnu Iseseisvuse väljakul lipu päeva kõnekoosoleku.

Kõnekoosoleku kava tutvustades juhib Maripuu tähelepanu sellele, et juba veerand tundi enne algust mängib pasunakoor Õnn Tuli Õuele kogunevale rahvahulgale meeleolukaid puhkpilliorkestri lugusid. Lisaks seltsi liikmetele kogunevad väljakule kooliõpilased kandelippudega ja külalised. Pealtvaatajatele jagatakse käsilippe.

Eesti Vabariigi hümni laulab Pärnu Mihkel Lüdigi nimeline meeskoor Evelin Mei juhatusel. Päevajuht Meelis Sarv avab kõnekoosoleku tervitussõnadega ja esitab lühiülevaate lipupäeva ajaloost. Tervitussõnad ütlevad Pärnu volikogu esimees Andres Metsoja ja linnapea Romek Kosenkranius. Ettekande teeb lipu seltsi juhatuse esimees Jüri Trei.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

SINDIS TÄHISTATAKSE LIPU PÄEVA ÜHISELT KALMETU KOOLI ESINDUSEGA

EESTI LIPU SELTSI SINDI OSAKONNA PIDULIKU LIPU ÕNNISTAMINE