REIN SIKK KOGUB SISUKAID SAUNATARKUSEID JA NUPUKAID SAUNANIPPE

Oleme ammusest ajast harjunud sellega, et Maalehe ajakirjanik Rein Sikk pöördub ikka ja jälle huvitavate küsimustega lugejate poole. Nüüd uurib sauna-aasta ellukutsunud algatuste mees saunarahvalt sisukaid saunatarkuseid ja nupukaid saunanippe.

Lehemees tegi küsimuse teatavaks sotsiaalmeedias ja palub lahkesti sellega tutvuda ning levitada ka, lisades juurde: „Anna nüüd tulla, see pisukene saunanupukus või tähelepanek, mida oleks tarvilik üsna pea ühtede kaante vahel rõõmuga jagada. Jaga teadet sõbrale ka! Mulle võid saata FB sõnumi või siis rein.sikk@eesti.ee”

Sotsiaalmeediasse tehtud postitusele on vastatud asjalike märkmetega, mis omakorda kutsuvad esile uusi mõttevahetusi.

Ühe tänase Facebooki postitusega püütakse leida vastust seni mõistmatuks jäänud kombele.

mul on Karepalt kerisekivid

„Kunagi tõi mu isa meie esimesed kerisekivid Karepa ojast ja oli uhke selle üle. Tookord ei taibanud uurida, et miks just sealt. Nüüdseks on mitu korda mul jäänud kõrvu repliik päris sisemaal, et „mul on Karepalt kerisekivid“. Et kohalikud Karepa ümbruses nii tegid, ei paista just liiga põnev. Aga miks sisemaalt sinna sõideti kerisekivide järele – pole õnnestunud mõista.” loeme postitusest. Rein Sikk tänab kirjutajat ja teeb ettepaneku panna see nüüd avalikule aruteleule.

Aga tähelepanekuid ja arutlust väärivaid kommentaare leiab palju rohkemgi.

Rein Sikk soovitab võimalikult palju üleskutset jagada lootuses, et äkki näkkab veel miskit ägedat.

KU päevatoimetaja

Samal teemal:

RAAMATUKOGUDES TOIMUVAD SAUNA-AASTA ÜLERIIGILISED LUGEMISED

TÄNAVUNE AASTA ON EESTIS KUULUTATUD SAUNA-AASTAKS

Share via
Copy link
Powered by Social Snap