INTREPID SUUNDUB TERVEKS KUUKS EUROOPA TUURILE

Foto: Intrepid Tour Promo

Eesti ansambel Intrepid läheb tuleva aasta 6. jaanuaril Euroopa tuurile koos tuntud Ameerika death metal bändide Monstrosity ja Originiga. 2023. aastal algaval tuuril antakse kümnes riigis 20 kontserti.

Enne Euroopa tuuri algust on bändil vaja Eesti tuuriga ühele poole jõuda – võimalik on neid enne aasta lõppu näha veel Pärnus, Tallinnas, Narvas ja Rakveres.

“See tuur on igatepidi meie sihikindluse ja attitude tulemus. Te ei kujuta ette kui õnnelikud me kõik oleme, et meile on lõpuks antud võimalus end tõestada nii tasemel bändide kõrval. Ja nüüd, raisk, tõestame ka!” ütleb kitarrist Simo Atso.

“Sellegipoolest ei suuda ma siiani uskuda, et see kõik nii kähku on juhtunud. Kuidas on meie bändi logo Monstrosity ja Origini omadega samal plakatil? Justkui kujundaja oleks midagi segamini ajanud.”

Trummar Madis Kaljurand lisab: “Olen ka siiani sõnatu. Kuidas üldse reageerida, kui põhimõtteliselt kästakse päevapealt asjad pakkida? Meie suurim unistus saab teoks. Ja see, et see nende bändidega koos toimub; maailm on väga väike.”

Monstrosity, kes on muuseas tuntud kui Cannibal Corpse solisti George “Corpsegrinder” Fisheri esimene bänd, tähistab tuuriga oma debüütalbumi “Imperial Doom” 30. juubelit. Origin keskendub aga oma kõige värskemale üllitisele, “Chaosmos”.

toimub loomade varjupaiga toetuseks asetleidev sündmus “Shelter Helper”

Juba sel nädalavahetusel on aga Intrepidit võimalik mängimas näha Pärnus kultuuriklubis Garaaž ning Tallinnas klubis Tapper, kus toimub loomade varjupaiga toetuseks asetleidev sündmus “Shelter Helper”

Pärast novembri lõpus toimuvaid Narva ja Rakvere kontserte saab bänd kuu aega hinge tõmmata, et siis jaanuari alguses Šveitsi lennata, kus neid ootab tuuribuss. 20 kontserti antakse Saksamaal, Hollandis, Inglismaal, Belgias, Poolas, Tšehhis, Slovakkias, Itaalias, Austrias ning Šveitsis.

Tagasi koju jõuavad muusikud jaanuari lõpus ning peatselt peale seda asuvad nad Elmu Värgi juurde andma lõplikku lihvi järgmisele albumile.

KU päevatoimetaja