SAKU GÜMNAASIUMI DIREKTORIKS SAAB KEIT FOMOTŠKIN

Keit Formoškin. Foto: Alari Rammo

Saku Gümnaasiumi direktori konkursile kvalifitseerus kaheksa kandidaati, kellest vestlusvooru kutsusuti neli. Komisjon otsustas teha ettepaneku Keit Fomotškinile.

„Tegemist oli väga tugevate kandidaatidega ja igaüks neist oleks võinud jätkata meie kooli juhina. Aitäh kõigile, kes kandideerisid, meil olid huvitavad ja harivad vestlused Saku valla hariduse tulevikust,“ ütles Saku vallavanem Marti Rehemaa.

Keit Fomotškin on hariduselt õpetaja ja magistrikraadiga koolijuht, kes juhtinud üle kuue aasta noorte spordipõhist arenguprogrammi SPIN. Enne seda on ta töötanud muuhulgas portfellijuhina Heateo Sihtasutuses, tegevjuhina Terve Eesti Sihtasutuses, Riigikantseleis rahvastikuministri nõuniku ja ministri büroo juhatajana. Ta on Saku Vallavolikogu arendus- ja ettevõtluskomisjoni liige ning MTÜ Kasemetsa Küla juhatuse esimees.

“Koolijuhina väärtustan õpetajate heaolu ja arengut, õpirõõmu toetava koolikeskkonna kujundamist ning koostöist koolikultuuri. Südamelähedane saab kindlasti olema ka üld- ja tulevikupädevuste suurem sidumine aine- ja erialateadmistega. Samuti koostöö kogukonna, tõendatud mõjuga haridusprogrammide ja -algatustega,” rääkis oma plaanidest Keit Fomotškin.

Saku Gümnaasium on Saku valla suurim haridusasutus, kus õpilaste arv on pidevas kasvus. Käesoleval õppeaastal on gümnaasiumis 1427 õpilast. Uus direktor astub ametisse 2. augustil.

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap