PUKA KOOLI UUELE ÕPPEHOONELE PANNAKSE NURGAKIVI

Pildil Puka uue kooli eskiis

Reedel, 11.detsembril kell 14.00 paigaldatakse Puka kooli uuele õppehoonele nurgakivi.

Pildil Puka uue kooli eskiis

Nurgakivi asetavad Otepää vallavanem Jaanus Barkala, volikogu esimees Rein Pullerits, Puka Kooli direktor Margot Keres, OÜ Mapri Ehitus juhatuse esimees Priit Jaagant.

Uus, L-kujuline koolihoone ehitatakse olemasoleva võimla lõuna- ja idaküljele, mis valmib järgmise aasta mais. Senimaani toimub õppetöö veel koolimaja vanas osas. Pärast uue koolihoone valmimist kolitakse õppetöö vanast osast uude. Vana koolimaja lammutatakse, selle asemel hakkab olema haljasala.

Puka kooli projekteerimis- ja ehitustööde maksumus on 1 975 617,60 eurot. Projekt on saanud toetust meetmest „Koolivõrgu korrastamine“. Puka kooli ehitab OÜ Mapri Ehitus, omanikujärelevalvet teostab AS Infragate Eesti.

KU päevatoimetaja

Share via
Copy link
Powered by Social Snap