VUDILA MÄNGUMAAL PÜÜTAKSE FORELLE

Vudilas praetud forell. Foto: erakogu

Koroonakriis mõjutab tegevust ka ühes Eesti populaarseismas ja mitmeid tunnustusi pälvinud turismiettevõttes – Tartumaal Kaiaveres asuval Vudila mängumaal.

Uue hooaja avasündmus on 30. mail toimuv forellipüük. Laiaulatuslikuma tegevusega alustakse kavakohaselt juulis.

Forelle püütakse Vudila tiikidest. Vudila rajaja ja reklaamijuhi Kajar Lemberi sõnul ujub tiikides 300 forelli. “Pärast püüdmist läheb kala kuumsuitsu ahju, kus umbes kahekümne minutiga valmib maitsev kalaroog vastavalt peakoka retseptile. Kogu see toimetamine käib Vudila Grillmaja sees. Pakume ka võimalust niiöelda forellipraeks. Kui tervet kala ei taha püüda ja süüa, siis saab ka portsjoni kaupa grillil valmistatud head kraami proovida. Ehk, kes kala kätte ei saa või püüda ei taha, see nälga ei jää”.

Jaan Lukas