Reedel algab Eesti suurim noorte infomess Teeviit 2013

suur_teeviitReedel ja laupäeval, 29.-30. novembril toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses (Pirita tee 28) Eesti suurim noorte infomess Teeviit 2013. Ligi 150 organisatsiooni (kutse-ja ülikoolid, noorteorganisatsioonid, ettevõtted jne) jagavad messil infot arukate tulevikuvalikute tegemiseks.

„Messilkäik annab hea võimaluse koguda informatsiooni erinevate valikute kohta, tutvuda erinevate ametite köögipoolega ja vahetada kogemusi asjatundjate ja eakaaslastega. Kaalutletult tehtud valik loob paremad eeldused tulevikueesmärkide saavutamiseks,“ sõnas Teeviit 2013 projektijuht Jaanika Palm.

Korraldaja soovitab:
Sa ei ole veel päris kindel, mida tulevikus teha tahad? Mida see teadlik karjääriplaneerimine tegelikult üldse tähendab? Külasta kindlasti Rajaleidja Karjäärikohvikut, kust leiab hulga väärt infot ning praktilisi nõuandeid karjääriplaneerimise kohta.

Oled teoorias valiku teinud, aga tahaksid teada, missugune praktiline argipäev Sinu lemmikametis välja näeb? Astu läbi Ettevõtlusameti Kutselaborist, kus saab reaalselt kätt proovida kaheksas erinevas valdkonnas (infotehnoloogia, kaubandus, hotellimajandus, maksundus ja toll, käsitöö ja aiandus, ettevõtlus, sport, tööstus ja tootmine).

Terves kehas terve vaim! Esmakordselt on Teeviidal avatud Terviseala, kus saab mitmesugust infot tervisliku ja tasakaalustatud elu kohta. Muuhulgas saab tervisealal määrata oma veregruppi või proovida tsirkusetrikkide tegemist.

Igal juhul peab lõbus olema! Teeviidal saab näha Teadusteatrit, noorte loodud moodi, Sisekaitseakadeemia teenistuskoerte demonstratsioonesinemist. On võistlusmänge ja laupäeval lausa 3D maadluse võistlusmatš. Esinevad Suur Papa ja Renate.

Arukatest tulevikuvalikutest saab lugeda Teeviit 2013 erilehest: http://teeviit.postimees.ee/
Noorte infomessi Teeviit korraldab Haridus- ja Teadusministeeriumi hallatav riigiasutus Eesti Noorsootöö Keskus. Sel aastal toimub mess juba kahekümnendat korda. www.teeviit.ee

Allikas: Eesti Noorsootöö Keskus