Vana-Võromaa kultuurikoda kutsub Peruu õhtule

Sel suvel alustas Vana-Võromaa kultuurikoda kultuurisarjaga „Maailma kultuuriruum“. Selle raames toimub 28. novembril kell 19.00 kultuuriõhtu “Peruu kultuur”.

Kvartalis korra luuakse Võrus värvikas kultuuriruum, mida kõik huvilised võivad uudistama tulla. Ettevõtmise eesmärgiks on tutvustada erinevate maade kultuuri läbi piltide, muusika ja maitsete. Otsime vastuseid küsimustele, mida kohalikud oma kultuuris ja kommetes väärtustavad, kuidas suhtuvad sealsed noored pärandkultuuri. Tuuakse seoseid ja erinevusi meie kultuuriruumiga.

Peruu kultuuriõhtut viib läbi video- ja fotokunstnik Iza Delgedo. Kunstnik on pärit Peruust, pealinnast Lima.
Kultuuriõhtul näidatakse pilte, videosid, kuulatakse muusikat, õpitakse mõningaid tantsusamme ja pakutakse traditsioonilist peruu toitu.

Etteregistreerimisel: jana@vorumuuseum.ee, Tasu 5€

Vana-Võromaa galeriis Eesti suurim graffitikunsti näitus avatud kuni 8. detsembrini.
Tänavakunstnike näitusel „Aerosoul“ on võimalik tutvuda salapärase tänavaeluga. Näha saab fotosid, videosid, lõuendeid ja muud huvitavat, mis on seotud grafitikunstiga. Tööd jõuavad kohale nii Tallinna Kopli uulitsatelt kui ka Võru nurga tagustest. Näitusel osalevad Eesti tuntud tänavakultuuri kunstnikud: Scizo, Seifo, Fuel, Jam, M6te, Nek, Pintsel, Põhjamaade Hirm 9000, Sänk.

5.detsembril kell 16.00 algab loeng grafitist. Räägib tänavakunstnik ja näituse kuraator Sänk!

Tulemas on Anu Raua isiknäitus!

Allikas: Vana-Võromaa kultuurikoda