Kohtumisõhtu Ööbikuoru villas

Populaarne blogija , Facebooki lehekülje “Julgus mõelda, julgus öelda” autor ja noorkirjanik Kadri Luik tuleb 14. septembril Ööbikuoru villasse külla.

Kadri on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja PR erialal. Blogi on ta pidanud aastast 2006 ja “Julgus öelda” lehega tegelenud poolteist aastat, mille jooksul on kasvanud välja n-ö suur perekond (pea 10 000 fänni!).

Tänavu kevadel ilmus Kadri esimene raamat “Must ja valge luik” ja juba oktoobris on oodata teist teost. Kadri on pärit Lõuna-Eestist, Põlvast. Ta on end täielikult pühendanud oma kutsumusele-kirjutamisele ning inimeste abistamisele nende rännakul. Lisaks sellele on tegelenud pikka aega muusika ja poliitikaga. Kadri põhimotoks on: “Sina lood oma reaalsuse!”

Üritus kell 19 ja soovitav on laud ette broneerida, sest kohtade arv on piiratud!

Lisainfo telefonil 5099666 või villa@villa.ee.