Tulekul viies TEDxTallinna konverents “Piiri peal”

TEDxTallinn3. mail 2013 toimub Tallinnas Salme Kultuurikeskuses viies TEDxTallinna konverents alateemaga “Piiri peal“.

Esinejad jagavad oma visiooni piiri peal meditsiinist, kirjandusest, keskkonnast, valitsemisest, muusikast, kunstist, tulevikutrendidest, teatrist, haridusest ja muust huvitavast. Üles astuvad teiste hulgas futurist ja ettevõtja Michael Vassar, eestivene kirjanduse edendaja Igor Kotjuh, ökotsiidi vastase võitluse eestvedaja Polly Higgins, avatud andmete ja avatud valitsemise propageerija Ton Zijlstra, helilooja ja pianist Kristjan Randalu, kunstnik Okeiko, haridusuuendaja Frida Monsén, ennustusturgude ekspert Robin Hanson, teatrijuht Peeter Jalakas ja filmimees Rein Maran.

Selleks, et saada osa inspireerivatest ja piiri peal ideedest, korralda oma kogukonnas, töökollektiivis või lihtsalt sõpradega ühisvaatamine.

Mis on TEDxTallinn 2013 ühisvaatamine? Ühisvaatamine on võimalus koos sõprade, kolleegide, kooli- või organisatsioonikaaslastega ja ka inimestega erinevatest valdkondadest jälgida reaalajas TEDxTallinn 2013 otseülekannet. Selleks, et ka Sinu sõbrad, tuttavad, kaaslased ja sama kandi inimesed osa saaksid, tule meie korraldustiimi üheks ühisvaatamise eestvedajaks.

Mida peab TEDxTallinn 2013 ühisvaatamise eestvedaja tegema? Leidma koha, kus saab üheskoos jälgida TEDxTallinna otseülekannet. Selleks sobib hubane, vähemalt 3,5 MBps internetiühendusega ruum, kus on kogu päeva jooksul mugav otseülekannet jälgida; registreerima http://www.tedxtallinn.org/uhisvaatamised/ oma ühisvaatamise hiljemalt 21. aprillil; lähtuma ühisvaatamise korraldamisel soovitustest http://www.tedxtallinn.org/public/documents/Soovitused_TEDxTallinn_2013_uhisvaatamise_labiviimiseks.pdf.

Lisainfo: Marit Valge (marit@enl.ee; 56645598) TEDxTallinna ühisvaatamiste koordinaator.

Vaata lisaks TEDxTallinna kohta www.tedxtallinn.org. Leiad meid ka Facebookist.

Mis on TED? TED on kord aastas Californias, Long Beachis toimuv konverents, kuhu kutsutakse kõnelema silmapaistvamad inimesed üle maailma, et nad jagaksid kuulajatega enda ideid. Igaüks neist saab ülesandeks pidada 18 minuti jooksul oma elu parim kõne.

Mis on TEDxTallinn? TEDxTallinn on kohalike entusiastide poolt iseseisvalt korraldatud mittetulunduslik konverents, mis võimaldab kokkutulnud inimestel jagada TED-i laadset kogemust.

Parimate soovidega
TEDxTallinna korraldustiim

Share via
Copy link
Powered by Social Snap