Ilmumist alustab metsandushariduse infokiri

28. jaanuaril ilmub esimene metsandushariduse infokiri „Tee Metsa”. Elektrooniline väljaanne hakkab iga kahe nädala tagant teavitama huvilisi metsanduses toimuvast – nii värsketest uudistest kui muudest metsandusega seotud tegevustest.

Infokirja eesmärgiks on pakkuda kaks korda kuus lugejatele värsket teavet ja selgitusi, mis aitavad paremini mõista metsades toimuvat, laiemalt aga kogu elukeskkonna toimimist Eestis ja ka mujal maailmas. Lisaks koondab „Tee Metsa” infot erinevate konkursside, võistluste ja hariduslike sündmuste kohta.

„Tee Metsa” avanumber keskendub rahvusvahelisele metsanduslikule võistlusele „Noored Euroopa metsades“ 2013. „Võistlus on 13-19aastastele kooliõpilastele ja Eestis toimub see juba 3. korda,“ rääkis võistluse projektijuht Kristi Teppo. Käesoleval aastal on võistlus ingliskeelne, nii on osalejad paremini ette valmistatud rahvusvaheliseks lõppvõistluseks, lisas Teppo.

Elektroonilise infokirja avanumber kirjeldab „Noored Euroopa metsades” metsandusliku võistluse abimaterjalides käsitletavaid riike. Uuritakse, milline on Euroopa metsade olemus ning viiakse lugeja jalutama Kesk-Euroopa mägedes asuvatesse metsadesse. Rohkem infot „Noored Euroopa metsades” 2013. aasta võistluse kohta leiab www.metsainfo.ee lehelt ja õppematerjalid leiab http://ypef.weebly.com.

Esmajoones hariduslik infokiri on mõeldus eelkõige õpetajatele, kuid seda saavad tellida kõik huvilised, registreerides oma e-posti aadressi lehel http://bit.ly/XLG15M. Infokiri on leitav ka internetist aadressilt www.metsainfo.ee.

Lisainfo: Kristi Teppo, projektijuht, kristi.teppo@metsaselts.ee, mob. 56 466 479