Tallinna noortekeskused pakuvad noortele retrohõngulisi koolivaheaja tegevusi

20.–28. oktoobrini kestval koolivaheajal pakuvad Tallinna noortekeskused retroteemalisi tegevusi igas eas noortele. Toimuvad linnalaagrid, õpitoad, ekskursioonid, mängud ja võistlused. Koolivaheaja tippsündmused on noorte ja noorsootöötajatevaheline spordipäev ning retrohõnguline „90ndate RetroPidu“.

Igal päeval pakuvad noortekeskused põnevaid tegevusi tsirkuse, teaduse või kultuuri maailmast. Noortel on võimalus kaasa lüüa žongleerimise, stickflowers`i ja animatsiooni töötoast, valmistada Järve noortekeskusele maskotti ning osaleda harivates loengutes. Päevi täiustavad veel karaokevõistlused, lauamängud, filmiõhtud ja palju muud huvitavat.

Lasnamäe noortekeskus korraldab 7–13aastastele noortele linnalaagrit. Viie päeva jooksul külastatakse Sky Parki, Vene teatrit ja Kopli noortekeskust.
Toimuvad tsirkuseteemalised töötoad ja võistlused. Osavõtumaks Tallinna noortekeskuste kaardiga on 39 eurot, ilma kaardita 45 eurot. Hinna sees on korralik lõuna ja kõik tegevused.

25. oktoobril korraldab Tallinna Noorsootöö Keskus algusega kell 15.00 Kopli noortekeskuses viiendat noortekeskuste vahelist spordipäeva, mis koosneb kümnest ebatraditsionaalsest võistlusalast. Kõik võistlusalad on jõukohased kõigile eri vanuserühma kuuluvatele noortele. Üheteistkümnenda alana panevad noored ja noorsootöötajad end proovile saalihokivõistluses. Spordipäeval osalemiseks on vajalik moodustada 7–26aastastest noortest 5–10 liikmeline võistkond ning registreerida 24. oktoobriks e-posti aadressil  jarve@taninfo.ee.

26. oktoobril toimub retroõhtu Pääsküla noortekeskuses. Vaadatakse ajastule vastavaid multifilme, kuulatakse temaatikale vastavat muusikat, mängitakse „klassiõhtu mänge“ ja Super Mariot endisaegse telekamängukonsooliga. Noortekeskuse ekstreemhalli vallutavad 90ndate õuemängud, karaoke ja kummikeks. Lisaks toimub videodisko ning mõnusaid vanakoolihitte mängib DJ TammekaZ. Õhtu jooksul selgitavad noorsootöötajad ka retropeo parima poisi ja tüdruku, seda tuntukssaanud filmiklassika Titanicu järgi. Valitakse õhtu Jack ja Rose. Retropidu on tasuta.

http://www.taninfo.ee/sygisene-koolivaheaeg-2012/

Koolivaheaaja linnalaagrid: http://www.taninfo.ee/linnalaagrid-2012-3/