Kas Tõrva Loitsu külastasid UFOd?

Neli Tõrva Loitsu külastajat märkas pärast kontsertetenduse lõppu taevas seletamatut valgusmängu, mis andis alust kahtluseks, kas pole ehk tegu maavälise nähtusega.

,,Korraga märkasime, et meid jälgis neli helendavat laiku. Need ei olnud ruumilised” ,kirjeldas Puka vallast Soontagalt pärit proua. Tema sõnade järgi olid laigud ümmargused, umbes meetrise läbimõõduga, mitte just selgepiirilised. ,,Nad olid tähistaeva ja alumiste pilvede vahel. Vahel oli näha, et nad olid pilvest pealpool – siis muutus helendus tuhmimaks”.

Naiste esmane mõte oli, et ehk on laikude ilmumine taevasse seotud Tõrva Loitsuga, kus kasutati valgusefekte tekitavaid prožektoreid.

Kui üks tema kaaslannadest kõrvaltänavasse keeras, kadunud ka üks laiguke ära. ,,Meid oli kolm naist ja kolm laiku järgnes meile,” jätkas proua ja tõdes, et paraku polnud neil kaasas telefoni ega fotoaparaati, millega nähtust jäädvustada.

Mis edasi sai ja kuidas kommenteerivad nähtut ufoloog Igor Volke, astronoomiahuviline ja portaali Skeptik.ee eestvedaja Martin Vällik ning Tõrva abilinnapea ning Loitsu üks korraldajaid Maido Ruusmann.

http://www.valgamaalane.ee/943368/kas-torva-loitsu-kulastasid-ufod/