Võru Avatud Ateljee avab kunstikursuste VI hooaja

Keraamikakursus alustab hooaega neljapäeval, 27. septembril kella 17-19.15 keraamik Aivar Rumvolti käe all. Ootame nii vanu kui uusi õpilasi kursusele.Esimesl kuul õpivad algajad tehnilisi võtteid, et edaspidi teha endale kodus vajalikku ja meelepärast.
Kõik saviglasuurid,savi,viimistlus,juhendamine, põletus ja glasuurimine on hinna sees. Kuutasu 55 eurot kuus.
Vabakunstipäev on sel aastal 18. augustil kell 14. Keraamikakursusel osalenud õpilased saavad õppida treipingil treimist ja teeme rakupõletust. See toimub alati Kubijal, õpilased näevad keraamiku igapäevast töökeskkonda.
Õlimaal alustab hooaega teisipäeval, 25.septembril Aivar Rumvolti juhendamisel.
Kursusel õpetatakse õlimaali tehnikat ja värvide kooskõla. Maalitakse nii klassikalist natüürmorti, loodusvaadeid kui ka abstraktset õlimaali.
Kursusele ootame nii algajaid kui eelnevatel aastatel osalenuid. Kursus toimub Avatud Ateljees igal teisipäeval 17 – 19.30. Vajalik on oma õlivärvide ja lõuendi olemasolu.
Kohtade arv on piiratud ja kuutasu on 50 eurot.
Meie eelmiste aastate tegemisi näed www.avatudateljeeklubi.ee. Sel aastal korraldame esimest korda ka lahtiste uste päeva, mis toimub neljapäeval, 6.septembril. Paneme välja näituse erinevatel kursustel tehtud töödest ja sel päeval saab ka ise keraamikas kätt proovida ja küsida infot Avatud Ateljees toimuva kohta.
Joonistamiskursus alustab hooaega Avatud Ateljees esmaspäeval, 1.oktoobril kella 17.00 – 19.15 Ruti Jõgi juhendamisel. Oodatud on nii algajad kui ka kõrgkooli pürgijad.
Kursus toimub igal esmaspäeval. Joonistame natüürmorti, loodusvaadet, inimest, ka vabatöid ja  teeme segatehnikas töid. Kõik materjalid on hinna sees, kuutasu 50 eurot.
Info: Ruti Jõgi tel 508 7131, e-post: rutijogi@gmail.com
Kohtumiseni Avatud Ateljees!
Ruti Jõgi