Tartus alustab taas laste jalgrattakool

Tartus alustab 2. augustil uus jalgrattakooli rühm, mida korraldab Tartu Keskkonnahariduse Keskus.

Teooriatunnid toimuvad kaks korda nädalas 2. kuni 21. augustini  teisipäeviti ja neljapäeviti kell 12.00-13.40 Tartu Keskkonnahariduse Keskuse saalis (Kompanii 10). Proovisõitu saab teha Tähtvere mänguväljaku juures õppeplatsil. Sõidutundide aja teatab õpetaja.

Sõiduõppeks on lapsel vajalik kaasa võtta sõidukorras ja nõuetele vastav jalgratas ning jalgrattakiiver. Laste jalgrattakooli kursustele saab registreerida Tartu Keskkonnahariduse Keskuses Kompanii 10, telefonil 736 6120 või e-kirjaga info@teec.ee. Registreerumisel palume teatada lapse nime, vanuse, kooli ja klassi; võimalusel ka lapse telefoninumber. Samuti lapsevanema või kontaktisiku andmed (nimi, e-posti aadress ja telefon). Kogu kursuse hind lapse kohta on 10 eurot.