Võru noortekeskus otsib diivanit

Plaanime augustikuu jooksul heakorrapäevi noortekeskuses, mille raames meie ruumid koos noortega veidi paremasse korda sättida ja hubasemaks
muuta. Plaanis on vahetada kardinad, parandada ja üle lakkida lauad-toolid, õmmelda istumispadjad ja kott-toolid. Samuti vajab noortekeskus hädasti uut diivanit senise vana ja katkise asemele, et olemine siin mõnusamaks ja mugavamaks muuta.

Sellepärast pöördumegi kõigi poole –  kui teate kedagi, kellel juhtub olema kodus või kontoris üle üks kasutatud, ent endiselt heas korras diivan ja soov noortekeskust sellega toetada, siis palume lahkelt jagada meie kontakte.

Noortekeskuse ja siinsete oludega saab ka kohapeale tutvuma tulla. Suvisel ajal oleme kohal esmaspäevast reedeni kell 11.00-18.00.

Meiega saab ühendust:

E-mail: info@vorunoortekeskus.ee
Telefon: +372 7823003 või +372 53440622
Aadress: Liiva 21, 65609, Võru