Rõuges peetakse laupäeval laada- ja kalaralli

Laupäeval, 30. juunil toimub “Rõuge laada- ja kalaralli 2012”. Päev on täis tegevusi nii suurtele kui väikestele. Hommik algab kalapüügivõistlusega. Laadalt saab osta Peipsi kalakulinaaria tooteid, suitsuvutiliha, koduseid vahvleid, kilupirukaid ja peent käsitööd. Küpsetatakse räime ja keedetakse uhhaad.

Keskpäeval saab stardi eriti ekstreemne saunaralli, mille peaauhinnaks on kümblustünn firmalt ECO OIL. Saunarallil osalejad saavad külastada looduskauneid Võrumaa turismitalusid ja võtta leili viieteistkümnes saunas. Samaaegselt saab laadaplatsil kaunistada torte või püüda tünnist kalu. Näha saab tegusaid koogimeistreid üle Eesti, sest Torditelgiga liitub Suur Koogimeistrite Suvejämm.

Eesti tuntud puukujurite käe all valmivad laadaplatsil päeva jooksul puuskulptuurid ning ühe neist saab kalavõistluse võitja lisaks muudele auhindadele endale koju viia. Kogu päeva vältel korraldatakse auhinnalisi mänge. Lapsi ootavad batuudid, suur liumägi ja Zorb pallid. Kell 19.00 etendub laadaalal Hansahoovi Teatri etendus „Pillimees“, peaosas Margus Jaanovits. Hilisõhtul astub Ööbikuoru lavale legendaarne punkrocki ansambel „Vennaskond“.

Laadaalale on sissepääs TASUTA kella 08.00– 18.00. Kella 18.00 kehtib laadaalal sissepääsuna käepael, mis maksab 5€. (Kõik kala- ja saunarallil osalejad saavad käepaela boonusena osalemise eest võistlustel). Käepaela ostnute vahel loositakse välja laste mängumaja firmalt Sternoberg.

Lisainfo: www.laadaralli.ee