Otepää valla Aasta ema 2012 on Marge Tadolder

13.mail toimus Otepää Kultuurikeskuses emadepäevale pühendatud kontsert ning Otepää valla uutele ilmakodanikele sünnikirjade üleandmine. Otepää valla Aasta emaks 2012 sai Marge Tadolder.

Valla aasta ema konkursile laekus kolm nomineti: Ann MLT OÜ juhataja Marge Tadolder, IF Kindlustuse klienditeenendaja Tiiu Aart ja Pühajärve Põhikooli direktor Miia Pallase.

Aasta emale ja nominentidele andsid valla tänukirjad üle volikogu esimees Aivar Nigol ja vallavanem Andres Visnapuu. Emasid tunnustas Otepää
Naisseltsi esinaine Riita Aader, kes andis Aasta emale üle Aasta ema meene. Otepää valla Aasta ema esitati ka Vabariigi Aasta ema aunimetusele.

Emadepäeva kontserdil said sünnikirjad ka uued vallakodanikud, kes on sündinud ajavahemikul 1. oktoober 2011 – 31. märts.2012. Sünnikirja said 21 last, 7 poissi ja 14 tüdrukut.

Kontserdil esinesid Arsise kellade Tartu noorteansambel. Pärast kontserdi lõppu ootas kõiki emasid ja lapsi Otepää Naisseltsi poolt kaetud kohvilaud.

Aasta Emal 2012 Marge Tadolderil on kolm last, tema suurimaks kireks on käsitöö ning sellega on ta olnud seotud palju aastaid nii oma firma kaudu
kui ka hobina. Marge on Valgamaa Rahvakunsti- ja Käsitöö Keskseltsi asutajaliige ja juhatuse esimees alates selle asutamisest 2005.aastast. Marge Tadolder juhib kõigile otepäälastele teada ja tuntud käsitööpoodi Anni Butiik. Tema lapsed on öelnud, et nende emal on alati aega oma laste jaoks,
ta kuulab nende muresid, annab nõu ja aitab igas olukorras.
Aasta Ema 2012 nominent Tiiu Aart on emaks kolmele lapsele ja vanaemaks neljale lapselapsele. Tema lapsed iseloomustavad teda kui töökat, tublit ja pühendunud ema, kes jõuab kõik tööd tehtud ja energiat jääb veel ülegi. Töökaaslased leiavad, et ta on sõbralik ja hooliv inimene, kes on alati valmis aitama ja ei jäta kedagi hätta.

Aasta Ema 2012 nominent Miia Pallase peres on kaks last ja neli lapselast. Kolleegid hindavad teda kui otsekohest, heatahtlikku, abivalmis, kaastundlikku ja kindlameelset inimest. Tema juurde saavad kõik tulla nii oma rõõmude kui ka muredega.