Meremäel toimub emadele ja vanaemadele pühendatud roosipäev

12. mail toimub Võrumaal Meremäe koolimajas emadele ja vanaemadele pühendatud roositeemaline ideepäev, kus saab näha suurt roosiliste tööde näitus-müüki ja töötubasid, roosiliste patjade konkurssi (kodus valminud padjad), muusikalisi-sõnalisi tervitusi (kõik võivad üles astuda).

Oma töid näitama, müüma ja ostma on oodatud kõik käsitöö- ja roosihuvilised. Oodatud on roosid käsitööpärandist, sitsi-ja siidiroosid, klaasi-ja raudroosid, puu-ja luuroosid, maalitud ja voolitud roosid, lapi-ja villaroosid jne. Muidugi ka päris roosid ja roosikohvikud!

Ajakava:
Kell 9 – näitus-müügi, padjakonkursi tööde ja töötubade ülespanek.
Kell 12 – roosipäeva avamine, tervitused, töötubade avamine.
Kell 15 – kokkuvõtted padjakonkursist.
Kell 18 – roosipäeva lõpuring.

Info tel  5567 7256 (Sirje), e-postil sirpak@gmail.com.

Korraldavad: Meieselts Meroos, Meremäe kool, Meremäe kultuuriühing, Meremäe noortekeskus, Vastseliina käsitööühing, Seto käsitüü kogo.