Improgrupp JadaJada esineb täna Tallinnas

Improvisatsiooniline teater erineb klassikalisest selle poolest, et laval sündivad lood on igal õhtul uued. Etendus valmib publiku silme ees, vaatajate poolt pakutavate sõnade abil, mis annavad näitlejatele tegutsemiseks inspiratsiooni. Sõnu pähe ei õpita ja tegevusliine ette kokku ei lepita. Kõik sünnib kohapeal.7. aprillil võite teatri NO99 keldrisaalis oma silmaga näha Soomes tegutsevat inglisekeelset improgruppi JadaJada!

JadaJada hingeks on USAst pärit Trent Pancy, kes on õppinud ja esinenud sellistes Ameerika prestiižsetes kohtades nagu Second City Conservatory, Second City Music Conservatory, iO Theatre (endine ImprovOlympic) ja ComedySportz Chicago. Tamperre elama asudes hakkas ta otsima võimalusi ka seal chicago-stiilis improteatri arendamiseks ning nii sündiski Soome esimene inglisekeelne improgrupp JadaJada. Lisaks esinemistele oma grupiga on ta andnud erinevaid improteatri kursuseid nii Soomes kui ka mujal Euroopas ning ühe avaliku lühikursuse ka möödunud suvel Eestis.

7. aprilli etendusel lubab JadaJada pakkuda rõõmu nii lühikeste kui pikemate improsketšide näol. Lisaks külalisetendusele Tallinnas, on JadaJada grupp parasjagu ametis maikuus aset leidva Soome esimese rahvusvahelise improteatrifestivali korraldamisega, kuhu on kuulu järgi oodata gruppe nii Indiast, Iisraelist, Iirimaalt, Saksamaalt kui Skandinaaviamaadest.

Lähemalt võib JadaJada ja nende tegemiste kohta lugeda siit ja siit.

Piletid hinnaga 10 € ja 8 € (õpilastele ja üliõpilastele) on saadaval Piletilevis ja pool tundi enne etenduse algust kohapeal.

NB! Istekohad saalis ei ole määratud. Vastavalt soovile võib publik leida istekoha kas laudade ääres või põrandapatjadel.
NB! Etendus toimub inglise keeles.

JadaJada toob Eestisse Improgrupp Jaa! (www.jaa.ee )

Ürituse lisainfo Facebookis.