Käsitöönäitus Võrumaa Muuseumis

Võrumaa Muuseumis (Katariina allee 11, Võru) on taas vaadata huvitav näitus. Oma töid eksponeerivad projekti Käsitööga tööle 2 raames terve aasta usinalt koos käinud inimesed. Projekti võtab eest Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia. Ettevõtmine Käsitööga tööle pole pelgalt käsitöö tegemise koht ja lõbus ning arendav võimalus üksteisega suhelda. Kõneldakse ka tootearendusest, ettevõtlusest, loomemajandusest. Eesmärgiks on ette valmistada potentsiaalseid kohalikke väikettevõtjaid, kes oma osavate käte ja loomingulise vaimu abil suudaksid end ehk ise elatada. Koos midagi tehes õpitakse üksteiselt, jõutakse huvitavate ideede juurde, püütakse teisest erineda – kõik see viib edasi ja edendab nii inimest kui tema loomingut. Näitusel eksponeerivad  oma töid 15 naist ja üks tragi meesterahvaski. On tekstiilesemeid, kudmeid, keraamikat, kasutatud on mitmesuguseid fantaasiaküllaseid tehnikaid.

Näitus väärib vaatamist ja on avatud K-P 10 – 18 kuni 6. maini.

Võrumaa Muuseum

Share via
Copy link
Powered by Social Snap