Rosma koolis sel laupäeval lahtiste uste päev

Põlva külje all tegutsev waldorfkool Johannese Kool ja Lasteaed Rosmal korraldab sel laupäeval, 31. märtsil kl 11- 13.30 lahtiste uste päeva, kuhu on oodatud kõik huvilised lähedalt ja kaugelt.

Johannese Kool ja Lasteaed Rosmal on põhiharidust pakkuv waldorfkool, mis töötab riiklikult tunnustatud waldorfõppekava alusel. Sarnaselt Rosmal sündinud kooliuuendaja Johannes Käisi põhimõtetele on kooli õppetöös proportsioonis kätele, südamele ja mõistusele pakutav. Nii kooli kui lasteaia haldajaks on MTÜ Rosma Haridusselts. Seltsi põhiosa moodustavad meie lapsevanemad.

Sellel kevadel avame taas oma uksed, et uued lapsed ja nende vanemad saaksid pilku heita meie mõnusale koolimajale, kooli tundidele ja tundides valminud ainevihikutele. Lapsed koos vanematega saavad külastada 1. ja 5. klassi näidistunde, mida viivad läbi meie kogemustega õpetajad Diana Asur ja Raili Toom (1. klass), Tiina Juhanson ja Ivi Gauk (5. klass). Ühises vestlusringis vahetame kuuldust-nähtust muljeid.

Kes laupäeval tulla ei saa, võib kokkuleppe teha edaspidiseks, tel 51905141 (Tiina Juhanson, 5. kl), tel 56247814 (Raili Toom, 1. kl). Rohkem infot Rosma kooli ja lasteaia kohta aadressil www.rosma.edu.ee

Allikas: MTÜ Rosma Haridusselts