Maamess toimub juba 20. korda

19.-21.aprillini korraldatakse Tartu Näituste messikeskuses rahvusvaheline Maamess. Tänavu toimub see juba 20. korda. Aastatega on mess muutunud üha suuremaks ja saanud tunnustatumaks messiks Baltimaades.

Maamessi esimesel päeval, 19. aprillil on võimalik näha Tiksoja metsas metsatehnika demonstratsiooni, mis on juba traditsiooniline ettevõtmine metsameestele ja kõigile huvilistele. 21. aprillil toimub ka 15. korda toimuv võistlus “Kevadkarikas” , mis on saavutanud suure populaarsuse nii võistlejate kui ka pealtvaatajate seas.

1997. aastast on AS Tartu Näitused Euroopa Põllumajandusmesside Organiseerijate Föderatsiooni – EURASCO (The European Federation of Agricultural Exhibitions and Show Organizers) täieõiguslik liige. Maamess on kantud Euroopas toimuvate tähtsamate põllumajandusmesside kalendrisse.

Maamess 2012 toimub:

  • neljapäeval, 19. aprillil kell 10-18
  • reedel, 20. aprillil kell 9-18
  • laupäeval, 21. aprillil kell 9-16

Täpsem Maamessi info!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap